Een uitgebreid en helder taxatierapport -  55833

Een uitgebreid en helder taxatierapport

Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden.

Wij taxeren volgens de richtlijnen van de onafhankelijke instituten NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut, NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxaties) en Taxateurs-Unie. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. Onze aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een objectief en betrouwbaar taxatierapport.

Bent u op zoek naar een taxateur in Arnhem e.o. of Ede e.o.? Vul dan nu ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of meteen een afspraak te maken.

Bij andere vragen kunt u altijd gerust mailen naar onze collega's in Arnhem of in Ede.

Uw offerte aanvragen

Wilt u een taxatieaanvraag doen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij leveren u een offerte aan.

Taxatie Huis

Uw huis laten taxeren

Vraagt u zich wel eens af "wat is mijn huis waard?". Dat is een logische vraag als u uw huis wilt verkopen of juist uw droomhuis wilt kopen. Als u een huis koopt en een hypotheek aanvraagt, eist de geldverstrekker een taxatie die is uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Bij een NVM-taxateur van BMV Makelaars bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze taxateurs bepalen de marktwaarde van uw woning, passend in de woningmarkt van uw regio. Het taxeren van een huis betreft maatwerk. Wij zorgen daarom voor een deskundige schatting van de waarde van uw huis. Heeft u een hypotheek of herfinanciering nodig? Dan maken wij een uitgebreid taxatierapport voor u die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor meer vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist, Maarten Muller.

Overweegt u uw huis te verkopen en bent u nieuwsgierig naar de actuele waarde? Dan kunt u ook een gratis en vrijblijvende waardebepaling met ons inplannen.

Erkende taxateurs
Met een taxatierapport van BMV Makelaars heeft u de zekerheid van een gecertificeerde NVM-taxateur.
Deskundige kennis
Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en kennis van de huidige woningmarkt in uw regio om de juiste waarde te bepalen.
Betrouwbaar maatwerk
Een taxatie vraagt om maatwerk. Daarom besteden wij tijd en aandacht om uw woning op de juiste waarde te schatten.
Taxatie Huis
Volgende: Afspraak inplannen
Taxatie Huis
Taxatie Huis
Volgende: Binnenkijken in uw woning
Taxatie Huis
Taxatie Huis
Volgende: Taxatierapport
Taxatie Huis
Taxatie Huis
Volgende: Vrijblijvende kennismaking
Taxatie Huis

Vrijblijvende kennismaking

Via bovenstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op om u te informeren over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, behoeften en opdrachtvoorwaarden.

Volgende: Vrijblijvende kennismaking

Afspraak inplannen

Bent u overtuigd en wilt u uw woning door ons laten taxeren? Dan plannen wij graag een afspraak voor u in.

Volgende: Vrijblijvende kennismaking

Binnenkijken in uw woning

Onze taxateur komt graag bij u langs op het moment dat u het beste uitkomt om de woning te taxeren. De taxateur zal uw woning fotograferen en vervolgens het taxatierapport uitwerken.

Volgende: Vrijblijvende kennismaking

Taxatierapport

Het taxatierapport wordt binnen 5 werkdagen digitaal naar u opgestuurd zodat u het rapport kunt downloaden. Het rapport kunt u hierdoor direct inzien en heeft u altijd bij de hand in uw digitale administratie.

Volgende: Vrijblijvende kennismaking

Een taxatie van uw woning kunt u om verschillende redenen laten uitvoeren. Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden. Uw huis in Arnhem of omstreken laten taxeren? BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem, ook op het gebied van taxaties!

De meest voorkomende reden om uw te laten taxeren, is voor het aanvragen, verhogen of oversluiten van uw hypotheek. Een taxatierapport is een uitgebreid rapport waarin de actuele waarde van de woning, omgevingsfactoren en de belangrijkste eigenschappen staan vermeld. Een taxatierapport is een officieel document dat door de bank, de Belastingdienst en verzekeraars wordt geaccepteerd. Bij een taxatierapport is het van belang dat het goedgekeurd wordt door een onafhankelijk instituut, zoals NWWI, iValidatie of Taxateurs Unie of Taxatie Validatie Instituut (TVI).

Uw huis laten taxeren? Neem contact met ons op!

Wanneer u een nieuwe woning koopt en daarbij een nieuwe hypotheek afsluit heeft u een taxatierapport nodig. Het kan ook zijn dat u bij het oversluiten of verhogen van uw hypotheek een taxatierapport nodig heeft. Met een taxatierapport is de bank zeker dat uw woning de waarde dekt van de hypotheek die wordt verstrekt.

Heeft u een taxatierapport nodig? Neem contact op met ons makelaarskantoor en wij helpen u graag!

Bij een taxatie van uw huis wordt de actuele waarde van de woning, de omgevingsfactoren en de belangrijkste eigenschappen in kaart gebracht. Door een taxatie heeft u inzicht in wat de marktwaarde van uw woning is.

Vraag nu een taxatie voor uw woning in Arnhem aan! Klik hier.

Als u overweegt om uw huis te verkopen of uw droomhuis op het oog hebt en wilt weten wat uw bestedingsruimte is, dan is een gratis waardebepaling geschikt. Een gratis waardebepaling van uw woning is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen. Zo krijgt u een gratis en vrijblijvend advies over de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden. Heeft u recent geleden een nieuwe woning gekocht en wilt u een hypotheek afsluiten? Dan heeft u een taxatie nodig.

Beide geven u een indicatie van de waarde van uw woning, maar er is wel een degelijk verschil. Een waardebepaling kan niet gebruikt worden voor het verkrijgen van een hypotheek, een taxatierapport wel. Én een waardebepaling is gratis, een taxatierapport niet.

Een taxatierapport is in de meeste gevallen verplicht wanneer u een huis gaat kopen. Voor uw hypotheekaanvraag bij de aankoop van een woning heeft u een gevalideerde taxatie nodig. De bank of geldverstrekker heeft inzicht nodig in de waarde van uw woning om zo de lening te kunnen inschatten. Heeft u een huis gekocht in Arnhem of omgeving en bent u op zoek naar een taxateur om uw woning te taxeren? Neem contact op met ons makelaarskantoor!

De kosten voor een taxatie van uw woning is afhankelijk van het type woning, de locatie en de omvang van de woning. Op basis van deze factoren zal de taxateur een passende offerte voor u opstellen.

Heeft u vragen over de kosten van een taxatie van uw woning in Arnhem? Neem contact op met ons makelaarskantoor! BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem, ook op het gebied van taxaties!

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs. Het NWWI ziet er hierdoor op toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. BMV Makelaars taxeert uw woning volgens de richtlijsten van het NWWI. Voor u als consument is het hierdoor inzichtelijk in de wijze waarop de getaxeerde waarde van uw woning tot stand is gekomen.

Met een NWWI-taxatie heeft u gegarandeerd een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie. Uw huis in Arnhem laten taxeren door BMV Makelaars? Vraag nu een taxatie voor uw woning aan!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie