Over research

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast in de Sprekende Cijfers rapportages. Met onze data en expertise zijn wij niet alleen in staat om de markt diepgaand te beschrijven, maar geven we ook onze visie op verschillende thema’s.

Onze Sprekende Cijfers-publicaties geven inzicht in de verschillende vastgoedsectoren, zo publiceert Dynamis over de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtemarkt, logistieke markt en winkelmarkt.

Als onderzoekers hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en de volledigheid van onze data en daarom verzamelen wij zelf alle informatie over de diverse vastgoedmarkten in Nederland. Naast een centrale researchafdeling verzamelen, controleren en valideren alle partners van Dynamis de data. Op die manier bent u verzekerd van de beste onderzoeken om zo een juiste vastgoedbeslissing te nemen. Wij staan als datagedreven kenniscentrum onze partners bij in al hun werkzaamheden, daarnaast hebben wij een adviesrol voor (externe) opdrachtgevers bij (strategische) vastgoedkeuzes.

Research

Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten

Dynamis publiceert elk jaar het rapport Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten. De Sprekende Cijfers geven inzicht in de landelijke trends en regionale marktontwikkelingen in de belangrijkste bedrijfsruimtemarktregio’s.

Naast de landelijke rapporten publiceert Dynamis ook rapporten van iedere regio, zo ook van regio Arnhem.

Research

Sprekende Cijfers Kantorenmarkten

Dynamis publiceert elk jaar het rapport Sprekende Cijfers Kantorenmarkten per regio. Hieronder kunt u het regionale rapport van Arnhem bekijken.

Research

Factsheets Wonen

Dynamis publiceert elk kwartaal nieuwe factsheets. Naast de landelijke factsheet van Nederland zijn er ook factsheets per regio.

Een taxatie voor een duurzaam morgen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de waardebepaling van vastgoed. Onze taxateurs laten duurzaamheid daarom altijd meewegen als ze de waarde van een object vaststellen. En vrijwel uniek in de markt: we vertalen duurzaamheid ook naar marktwaarde. Zo weet u wat u investeert en waarom.

Duurzaamheid heeft waarde. Maar hoeveel waarde? En wat betekent die waarde voor uw investering en uw winst? Wij maken duurzaamheidswaarde voor u inzichtelijk. In heldere, transparante taxatierapporten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie