Een buy to let taxatie nodig? -  55896

Een buy to let taxatie nodig?

Zoekt u een partij die u tijdens het gehele taxatie traject kan ondersteunen en begeleiden? Wij werken objectief, nauwkeurig en met betrouwbare rekenmodellen. Alleen zo weten wij zeker dat we bijdragen aan de solide uitgangspunten op basis waarvan u keuzes wilt maken.

Landelijke vastgoedportefeuilles
Ook voor het taxeren van landelijke vastgoedportefeuilles bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken voor een brede doelgroep zoals: financiers, gebouweigenaren, beleggers en investeerders. Wij taxeren divers onroerend goed zoals kantoren, woningcomplexen, zorgvastgoed (cure & care), logistiek, winkelcentra en industriële complexen. Voor elk marktsegment hebben wij taxatiespecialisten die u een maatwerk dienst leveren.

Onze taxateurs zijn lid van NVM, geregistreerd bij het NRVT, en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Vraag nu een taxatie aan

Uw offerte aanvragen
Wilt u een taxatieaanvraag doen? Vul onderstaande contactformulier in en wij leveren u een offerte aan.
Te taxeren object

Complete rapportage

Altijd een complete rapportage inclusief overzichtelijk rekenmodel

Onderbouwd

Heldere, gestructureerde onderbouwing met referenties

Conform eisen

Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van de grootste banken en vastgoedfinanciers

Taxatie buy to let

Vul het formulier hierboven in

Het aanvraagformulier bestaat uit twee onderdelen. Stap 1: Uw persoonlijke gegevens Stap 2: De gegevens van het te taxeren object. U kunt ook nog eventueel een toelichting geven helemaal ondering het formulier.

Taxatie buy to let

U ontvangt een opdrachtbevestiging

Na het versturen van het formulier ontvangt u automatisch de opdrachtbevestiging. U heeft in het formulier al aangegeven dat u akkoord gaat met de voorwaarden, dus u hoeft geen enkele actie te ondernemen.

Taxatie buy to let

De taxatie

Wij nemen contact op met de contactpersoon van het te taxeren object. Er wordt een datum gepland voor de opname, vervolgens na de opname werken wij de taxatie volledig uit.

Taxatie buy to let

U ontvangt het rapport

Nadat wij het rapport helemaal klaar hebben, dat zal maximaal 8 werkdagen na opname zijn, zullen wij deze naar u toesturen. Heeft u in het formulier aangegeven dat uw financieel adviseur een kopie moet/mag ontvangen, dan verzorgen wij dit ook. Tevens ontvangt u de factuur voor de taxatie.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de taxatie procedure? Wij beantwoorden ze graag. U kunt uw vragen stellen via de mail of u kunt bellen. In beide gevallen antwoorden wij zo snel mogelijk.

Neem contact op in Arnhem Neem contact op in Ede

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie