Zakelijk vastgoed laten taxeren? -  61634

Zakelijk vastgoed laten taxeren?

Heeft u een taxatie voor commercieel vastgoed nodig? BMV Taxaties voert taxaties uit voor onder andere financiering, (ver)koopbeslissingen of fiscale doeleinden.

U kunt bij ons terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed, zoals kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, woningen, maar ook voor specifiek onroerend goed als bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca.

Als u een bedrijfspand wil laten taxeren, bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van het pand, voor de jaarrekening of (her)financiering of als uitgebreide onderbouwing van een investeringsbeslissing. Dan bent u natuurlijk op zoek naar een specialist in vastgoedtaxaties. Bij BMV Makelaars bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze ervaren taxateurs staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en kunnen uw vastgoed op de juiste waarde schatten. Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen en worden geaccepteerd door alle banken en vastgoedfinanciers.

Benieuwd wat de taxateurs van BMV Makelaars voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw onze werkwijze te vertellen.

Vraag nu een taxatie aan

Uw offerte aanvragen
Wilt u een taxatieaanvraag doen? Vul onderstaande contactformulier in en wij leveren u een offerte aan.
Te taxeren object

Complete rapportage
Altijd een complete rapportage inclusief overzichtelijk rekenmodel
Onderbouwd
Heldere, gestructureerde onderbouwing met referenties
Conform eisen
Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van de grootste banken en vastgoedfinanciers
Taxatie zakelijk vastgoed

Specialist in vastgoedtaxaties

U wilt een bedrijfspand laten taxeren, bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van het pand, voor de jaarrekening of (her)financiering of als uitgebreide onderbouwing van een investeringsbeslissing. Dan bent u natuurlijk op zoek naar een specialist in vastgoedtaxaties. Bij BMV Makelaars bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze ervaren taxateurs staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en kunnen uw vastgoed op de juiste waarde schatten.

Benieuwd wat de taxateurs van BMV Makelaars voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw onze werkwijze te vertellen.

Ons werkgebied

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als taxateur actief in een groot werkgebied. Bent u op zoek naar een taxateur in Arnhem en omgeving of Ede en omgeving, dan staan onze vastgoed taxateurs voor u klaar.

Een taxatie voor uw woning nodig? Ook dan kunnen wij u helpen. BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem en Ede, ook op het gebied van woningtaxaties.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie